Traffic Tinggi, Tapi Tak Ada Komen = Boring

on 16 May 2011

Salam readers!
     Setuju tak apa yang ell cakap? Kalau blog kita terima banyak traffic, tapi tak ada komen, kita akan rasa boring. Serius! Bukan la nak cakap ell banyak traffic, blog ell ni sikit je traffic dapat, tapi ada 2-3 komen dah buat ell happy pe haha...

     Ell pernah pergi beberapa blog, diorang cakap (blogger otai), senyam je blog ni sekarang. Tapi hakikat sebenar traffic blogger ni mengalahkan ell! hehe...Biasa la traffic blog sikit, confirm dapat kalahkan ell hehe...

     Komen dan visitor ni macam couple la, tak ada satu benda, tak best je rasa hehe...Betul...Ell tak tipu ah! haha =P
Ranking: 5

{ 12 comments... read them below or add one }

nub said...

bila orang komen(pukoi2) baru leh tau reaksi depa.. tpi biasa lah tu kalau ramai yng prefer jadi silent reader.. =)


May 16, 2011 at 2:22 AM
nohfee said...

betol~ tp.. entah la.. nohfee buat je entry. then buat blogwalking,. at least ade org yg nk bce entry nohfee pn dh kre cukop. tp kalau ade comment, tu kire bonus ah.. hehe.


May 16, 2011 at 2:37 AM
nohfee said...

betol tu~ kalau nohfee... buat je entry .. kalau ade org yg bce ... tu pn dh ok, janji ade org bce. tp klu siap ade comment.. tu kire bonus! hehe


May 16, 2011 at 2:39 AM
tomatokering :) said...

huhuh dua2 tak tinggi .. hehe,, -.-'


May 16, 2011 at 5:00 AM
Alienelliz said...

@nub

silent reader agi best kot..hehe


May 16, 2011 at 7:42 AM
Alienelliz said...

@nohfee

wah...rajin blogwalking ya..jap lagi singgah umah..hehe


May 16, 2011 at 7:43 AM
Alienelliz said...

@tomatokering :)

tak pa..sme2 kita blogging..:)


May 16, 2011 at 7:43 AM
Langit Pertama said...

A'ah.. Sy pun jenis baca tak tinggal komen.. Mybe patut buang tabiat buruk ni...


May 16, 2011 at 9:16 AM
Piah Becok said...

wa rajin jadik silent reader. sebab tengok thru blackberry, jenuh nak komen lagi2 yang pakai word verification. memang selori kene sumpah. hahaha..
blog wa, kalu orang bace, wa hepi. orang komen, dabel hepi. orang bace n komen, wa terbang ke langit. hahahaa..

terbaru:
1. JAHATNYA KAMU!!
2. BENARKAN AKU JADI JAKUN SEKETIKA
3. Sungguh!!! Banyak Ragam Diorang Nihh
4. JANGAN KACAU LAH!!!! ngantok nih


May 16, 2011 at 10:00 AM
Alienelliz said...

Langit Pertama :
eh, bukan tabiat buruk la tu..tapi kalau komen kita leh dpt traffic balik, leh dapat backlink...hehe

Piah :
haha aku pun tak suka ad nk kne tulis word2 tu..mnyusahkan..haha


May 17, 2011 at 12:16 AM
Sya Isya said...

alah bisa tegah biasa. dah biasa dah dengan takde komen. asalkan ada orang baca entri yang dibuat. kalau ada komen, baru approve dan reply


August 1, 2011 at 7:09 PM
Unknown said...

biasa la tu....http://bit.ly/ryz23g


December 18, 2011 at 4:02 PM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO