Kat Kampung Banyak Nyamuk!

on 15 May 2011

Salam readers!
     Jangan buat terperanjat tengok ell update ok! haha...Sebelum tu, ada orang cakap penulisan ell ni macam perempuan, betul ke?huhu....Nampak gayanya kena la tu gaya tulisan, kalau aku kau ok? hehe..

     Macam yang korang baca tajuk post ni, ell sekarang ni ada dekat kampung haha..Semua dah tidur kecuali ell haha...Mana tak nya,nyamuk banyak ni weh! haha...Update blog pun guna GPRS broadband, haishhh haha...1 page amek masa nak loading, hampir 1 minit untuk 1 page..huhu...

     Tak dapat nak approve korang punya komen, esok na...kalau pagi internet ok, ell approve k! Esok petang balik semula ke rumah, nak online! haha...Cis, mata dah ngantuk ni, tidur je, buat tak tahu dengan nyamuk, lama-lama boring la nyamuk tu..haha =P

Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

najihah sahami said...

haha..ell emo sebab nyamuk. ade..alien pun kena gigit nyamuk gk ke der?
:P


May 15, 2011 at 9:48 AM
Puteri Iqa Izyan said...

oh. dah tu ell ni lelaki la eyk? huhuhu...


nyamuk kan suke org darah manis... haha ^_^


May 15, 2011 at 2:41 PM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO