Target Sudah Tercapai | Jangan Pandang Belakang Congkak 2

on 06 December 2010

Salam rakan bloggers..
     Sebelum ell menghuraikan cerita, ell minta maaf sebab tak dapat nak blogWalking malam ni sebab ell ada projek yang baru di rancang sebentar tadi..[haha]..Ell nak tengok cerita Jangan Pandang Belakang Congkak  2 di pawagam bilik ell. Tiada cermin mata 3D, cuma kipas dan laptop yang di berikan...[haha]..Esok ell terjah blog korang ya...[haha]...Baru sorang tak dapat pergi blog korang, janganlah sampai sedih sangat..[haha]..

     Target ell nak dapatkan 650 followers pun dah tercapai, x sampai lagi 1/1/1011. Adoi!!!..[haha]...Thanks ya jadi follower bloh ell yang tak seberapa ni, pasti ada sesuatu yang menarik yang menyebabkan korang follow blog Alienelliz.Tak kenal blog Alienelliz? Klik di sini. Terima kasih juga kepada follower ell yang ke 650 kerana menjayakan target ell..[haha]...Beliau ialah Syafiq Ridhwan pemilik blog ..terompah in the house... Tak ada award nak bagi..[haha]..Ell sudah datang blog dia, korang bila lagi?..Banyak maklumat-maklumat menarik di blog dia...Apa lagi??!!! ..[haha]..Jom layan Jangan Pandang Belakang Congkak  2..Sat sat..ell download di Syok.org..[hehe]..
Ranking: 5

{ 21 comments... read them below or add one }

WAN HiDaYatuL HuSna said...

xbest tgk cite tu!!! zzZzz dalam panggung nga rumates..hehee


December 6, 2010 at 12:03 AM
fatin hanani said...

nak tgk gak...
adoiii ritu tgk ngankung ja..
nak tgk jgn pndg congkak 2 lak haha
bak sini cd kat fatin haha :P


December 6, 2010 at 12:10 AM
alienelliz said...

@WAN HiDaYatuL HuSna

sebb dalam wayang sejuk kot..haha not bad la..hehe


December 6, 2010 at 12:44 AM
alienelliz said...

@fatin hanani

ngankung nak tgk juga, tapi tgu turn download..haha mne ad cd..x bleh beli cd cetak rompak..haha..download je fatin..=)


December 6, 2010 at 12:45 AM
Siska said...

wahhh...sekarang alienelliz nak bersenang lenang...ahahha...tahniahh awak..=)i nak follow u!!!!!!


December 6, 2010 at 1:56 AM
Cikbelog said...

nak ikut tengok muvie gak boleh tak??hheehe


December 6, 2010 at 1:57 AM
Afiq Bukhari said...

tahniah yer da capai target hehe.. afiq terbeli dvd cerita JPBC2 tu sebelum dapat taw yang cerita tu dah boleh didownload haha xpela.. support original :D


December 6, 2010 at 2:05 AM
♥Ismi Huda♥ said...

fuhhh misi tercapai.. tahniah Ell..:)


December 6, 2010 at 2:06 AM
alienelliz said...

@Afiq Bukhari

ha tu nak sejukkan hati je tu..hehe =)


December 6, 2010 at 2:45 AM
fatin hanani said...

haha donload pun...
burn lam cd sat hahaha
ok2 baiklahh hehehe
xwat cetk rompk pun haha


December 6, 2010 at 2:12 PM
alienelliz said...

@fatin hanani

haha..ok..ni kena tangkap ni..agen pnjual cd..haha


December 6, 2010 at 2:22 PM
fatin hanani said...

haha kurang asam toi hahaha


December 6, 2010 at 3:05 PM
fatin hanani said...

ell..
ell download kat syok tu kan..
ell ambik yg mana??
belungguk sgt haa haha


December 6, 2010 at 3:24 PM
fatin hanani said...

ell..
ell download kat syok tu kan..
ell ambik yg mana??
belungguk sgt haa haha


December 6, 2010 at 3:31 PM
alienelliz said...

haha ambil yang dari mediafire..sbb mediafire download x ad limit..hehe


December 6, 2010 at 3:49 PM
fatin hanani said...

ell napa part 1 ja boleh download..
yang part 2 ngan part 3 download habis dah..
buka ja x leh tgk..haihhh
nuh ada entry kat pcik ell..
hehe tlg sat


December 6, 2010 at 9:41 PM
alienelliz said...

haha..nampak sngt x pernah download dekat syok.org
tapi knpe ad 3 file, ell cuma ad 2 ja..hehe

lihat pada format file tu..kalau rar kne extract files tu dulu..

kalau format di akhirnya ad 001,002 0r 003..
file tu kne combine guna software..software tu boleh download di syok.org...kalau x silap nama software tu FFSJ..

harap membantu..hehe =)


December 6, 2010 at 10:37 PM
alienelliz said...

kalau x faham add ym ell la..
alienelliz@yahoo.com


December 6, 2010 at 10:38 PM
fatin hanani said...

hahaha ok2...adoii payah hahaha
sat nak add kt ym haha
xpahm hahahaha :P


December 7, 2010 at 10:37 PM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO