Cara Mudah Dapatkan Dadah | Heroin | Ganja | Syabu | Gam

on 11 December 2010


       Hari ini ell cuma nak kongsikan cara mudah untuk dapatkan dadah, heroin, ganja, syabu, gam dan lain-lain lagi. Sebelum ell berkongsi, rasanya tak perlulah ell kongsikan bagaimana untuk dapatkan gam, sebab gam ini boleh kita beli di kedai-kedai runcit berdekatan. Ada banyak jenis ada yang lemah, sederhana dan kuat. Korang boleh pilih berdasarkan selama mana korang nak hidup dalam dunia ini dan yang mana paling cepat untuk korang mati. Ok? Kalau tak ada duit, mintalah dekat ayah atau mak korang. Tapi ingat, jangan mencuri! Tak ada keberkatan nanti...[haha]..Gam bukan mahal pun, 80sen dah boleh dapat.




Dadah, Heroin, Ganja dan Syabu
     Tak sabar nak kongsikan ini, sebab sebelum ini memang susah nak dapat benda-benda ini, sebab benda kotor, boleh bawa maut pula. So, ramai ahli-ahli perniagaan tak nak jual. Tambahan lagi risikonya amat tinggi untuk penjual kerana peluang amat cerah untuk di tangkap. Tapi sekarang dah senang, segelintir remaja zaman sekarang ini suka pada benda yang kotor, sedangkan tahi lembu pun ada yang sanggup hidu. Bagus dan teruskan! Sebab tak ramai yang sanggup buat macam tu kerana mereka ada akal yang waras untuk berfikir bukan macam korang yang ketagih benda yang kotor!


Cawangan-Cawangan Berdekatan
     Dadah, Heroin, Ganja dan Syabu ini korang boleh dapatkan mudah tanpa perlu mengeluarkan duit di balai-balai polis berdekatan atau di pusat-pusat pemulihan akhlak yang berdekatan. Bagi mereka yang dah ketagih, asrama disediakan tanpa gangguan! Kalau susah sangat, tak ada transport nak pergi ke balai polis, korang boleh hubungi 999. Berikan nama, no ic dan jumlah dadah yang korang nak. Tak perlu beritahu tempat kerana mereka tahu bagaimana untuk mengesan lokasi korang. Mudah bukan? Kalau ada kawan-kawan korang yang nak juga tak jadi masalah korang boleh tolong order kan...
Ranking: 5

{ 43 comments... read them below or add one }

fatin hanani said...

hahaha bgus2 encik ell haha
anda berjaya mengagumkan fatin hanani hahaha

tahi lembu tu eyyy mmg bodo la klu sggup..
owg yg mmg btoi2 gila la lagu tu :D

ehem..ehem!!! encik ell nak dadih x??? hahaha


December 11, 2010 at 2:13 AM
najihah sahami said...

fuhh...dadah oh dadah..
kau lah sampah.
haha
awat la depa suke no amek racun tu. ish...xsayang nyawa. xpikiaq mokpok ka??


December 11, 2010 at 2:49 AM
SyatOza said...

ngaa~ zai igt betol2 nk kongsi camne nk dapatkan dadah..huahuahuaa


December 11, 2010 at 6:55 AM
sibutiz said...

gokill abiez nich...


December 11, 2010 at 8:46 AM
alienelliz said...

@SyatOza

nak buat ape cari dadah..haha =P


December 11, 2010 at 12:41 PM
Hairil Rizal said...

Reverse psycho ni...hehe!


December 11, 2010 at 8:46 PM
Alex77 said...

hhahaha.....care ar lu


December 12, 2010 at 1:29 PM
diana said...

apa kah jesudahan hidup mereka ye..
tak nak berubah ke?
kalau yang berubah pun,
lambat laun kembali semula jadi smpah.
yang betul2 berubah tu alhamdulillah...


December 12, 2010 at 1:47 PM
alienelliz said...

@diana

hehe kita kenalah bg semngat dkt mereka yang nak berubah..x smestinya mereka yang terjebak dgn dadah..dgn rokok pun kita perlu bg smngt untuk mreka berubah..=)


December 12, 2010 at 2:21 PM
Cik Su said...

haha.. ape da.. ye ye ingat tadi nak bg taw tempat dapatkan dadah tue


December 12, 2010 at 5:23 PM
Alisya said...

Ingatkan betul2..hehehe


December 12, 2010 at 7:51 PM
KHAY said...

Mari komen! Dadah oh dadah ! Haihh, teruk betul zmn skrg ni :P


December 12, 2010 at 8:42 PM
alienelliz said...

@Alisya

haha sukalah kalau betul2 ye..haha


December 12, 2010 at 8:56 PM
ferry said...

dah dah la tu..hehe


December 13, 2010 at 1:00 AM
alienelliz said...

@ferry

haha ape yg dah2 tu??haha =P


December 13, 2010 at 1:21 AM
iniialahaku said...

errr..baru je telan 2 bijik n langgah sepenutup tadi...hahaha...


December 13, 2010 at 1:54 AM
titirara said...

HAhaaaa , suke kat gam tu . heheee

briliant idea ^_^

Jom undi tira .. Nombor 215 ... click link ni http://bpm-undi.blogspot.com/


December 13, 2010 at 2:18 PM
Wahida Nasution Thakhrim said...

tengah nak masuk jalan utama, nampak 1 budak muda (sah2 budak melayu) tengah khayal hidu gam.. dah la berdiri depan kereta saya siap cakap sorang2 pula tu.. rasa nak langgar aje..


December 13, 2010 at 2:54 PM
alienelliz said...

@Wahida Nasution Thakhrim

kita taku langgar dia, tapi dia berani pulak duk depan kete kita..adoi....teruk kalau tak bendung..yang sedihnya melayu tu..


December 13, 2010 at 3:04 PM
Ain Atika said...

hahahha...macam 2 habis cerita...senang keje...huah2..


December 13, 2010 at 4:32 PM
za petrelli said...

kami belia benci dadah


December 13, 2010 at 4:57 PM
Kembang Perawan 3288 said...

HAAHAAA.. NK TRY GI BALAI POLIS KAPAR. KALAO SAYE X DPT SIAP. HAHA


December 13, 2010 at 7:00 PM
si para para said...

err nak dadah sekilo...


December 13, 2010 at 7:01 PM
dya adriza said...

weyh.. baru nak g report kat penguatkuasa bila tgk tajuk enry ni mcm nak jual ddh plak hehe~ cool sungguh entry ni~ keh3


December 13, 2010 at 7:35 PM
khaiyisah husna said...

lah,ingatkan betol2.haha


December 13, 2010 at 7:44 PM
alienelliz said...

@Kembang Perawan 3288

haha mesti dapat pnya..sekurang2nya pun gmbr dadah dia kasi..haha =P


December 13, 2010 at 7:52 PM
alienelliz said...

@dya adriza

haha siap nak report tu..bahaya tol..ekeke =P


December 13, 2010 at 7:53 PM
kakyon@kakrose said...

terkejut baca n3 ni..sib baik bca sampai tamat..hehe


December 13, 2010 at 8:56 PM
alienelliz said...

@kakyon@kakrose

jangan risau...ell baik orgnya..haha


December 13, 2010 at 9:39 PM
Mr. TN_SkY said...

Nice Entry cik akak~ lalala :p


December 13, 2010 at 10:12 PM
makcek bukan nenek said...

gelak tanpa henti kat sini .
haha sumpah lawak .
menakjubkan . heheh
speechless . hox


December 13, 2010 at 10:33 PM
Ieqa Swetluv said...

hahaha punyela senang nak cari


December 13, 2010 at 10:55 PM
A.D.A.M. said...

Hahahaha. (simpan duit balik dlm poket baik2)


December 13, 2010 at 11:12 PM
kiwi said...

haiya..ini mcm pon ada ka?

p/s: post ell buat benda2 alah ni mcm best, hehe


December 13, 2010 at 11:16 PM
alienelliz said...

@kiwi

hehe thanks kiwi..sekadar berkongsi..=)


December 13, 2010 at 11:46 PM
S..U..D..@..I..S said...

tajuk pos yang sangat2 gempak....
boleh pilih byk cawangan berdekatan..hehe


December 14, 2010 at 1:02 AM
Anonymous said...

dan ia sudah mula digunakan oleh pnjawat awam..termasuk anggota keselamatan..fakta pasal aku sebahagian daripada mereka..


May 12, 2013 at 1:27 PM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO