Rehatkan Minda (1)

on 03 December 2010


     Gambar ini di ambil dari blog kawan ell iaitu Megat Indra Kayangan pemilik blog Megat Story. Kadang-kadang post-post yang di buat oleh Megat ni mampu juga membuat ell ketawa. Kalau korang tak percaya, korang terjah blog beliau sekarang juga!..[haha]...Ell tahu korang belum pernah pergi ke blog beliau...[hehe]...So, selamat berkenalan dengan blog kawan ell ni..Selamat berblogging semua....


Ranking: 5

{ 21 comments... read them below or add one }

Lizzie Yasmin said...

aku pun naik pecah gelak nie.. hahahaha.. bodoh giler lawak nie.. menjadi siot...


December 3, 2010 at 11:15 AM
azwa_amani said...

huhuhu..lawak2, pakar edit tuu..okey, amani akan terjah ke blog dia sekarang...terbang otomen..


December 3, 2010 at 11:17 AM
alienelliz said...

@Lizzie Yasmin

haha sebab tu ell kongsikan..=)


December 3, 2010 at 11:17 AM
aibaks said...

bahaya ni bro... klu otomen majuk... kang klu raksaksa datang camne? hehe


December 3, 2010 at 11:27 AM
alienelliz said...

@aibaks

kalau merajuk kau pujuk la aibaks..haha


December 3, 2010 at 11:35 AM
Lisa said...

sumpah lawakkkk!


December 3, 2010 at 12:08 PM
hanna iymeera :) said...

hehe, hanna dtg baca entry. nice lah blog megat tuh. :)


December 3, 2010 at 12:50 PM
Asma Haha said...

haha....tumpang gelak sekali..


December 3, 2010 at 1:24 PM
Ain Zulaikha said...

hahahha boleh pulak cmni.. hahaha


December 3, 2010 at 1:37 PM
sibutiz said...

gokillll gan...
i like it...


December 3, 2010 at 1:42 PM
sibutiz said...

gokill abiezzz gan...
i like it...


December 3, 2010 at 1:45 PM
alienelliz said...

@hanna iymeera :)

tau x pa..dulu megat ni yg slalu ajar ell pasal blog ni..hehe =0


December 3, 2010 at 2:10 PM
AngahSayang2314 said...

adoiiiii yaiiiiii merajukkkkk parah nieeeeee


December 3, 2010 at 3:56 PM
Langit Pertama said...

Hahaha.. Otomen pn merajuk.. Lari ngn gf plk tu. Huhu..


December 3, 2010 at 6:21 PM
MiSs TOrA said...

haha..lawak kot klo ada berita cni =)


December 3, 2010 at 8:51 PM
Syat0za said...

hahahahampeh nye BERNAMA, mane dapat ni? hahaha


December 3, 2010 at 9:31 PM
alienelliz said...

@Syat0za

ai..x baca ea..haha kn dah bgtu, ambil dari kawan ell.haha


December 3, 2010 at 9:42 PM
intan izani said...

pandai die edit eh
lawak tu pun first class
haha ;p


December 3, 2010 at 10:44 PM
♥-- emieysandra --♥ said...

otomen pun ade hti &prsaan..haha..lawak berita tu ;p


December 3, 2010 at 11:52 PM
alienelliz said...

@♥-- emieysandra --♥

haha nasib baik bukan super hero malaysia..haha


December 4, 2010 at 12:01 AM
DeCrewz said...

Aku nak jadi superman la plk pasni...lalala


December 4, 2010 at 1:04 PM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO