Review Blog Alienelliz

on 04 November 2010


Blog ell kini sudah berusia sebulan setengah, muda lagi ya...Jalan pun tak pandai lagi ni...[hehe]...Kali ni ell cuma nak tanya korang mengenai blog ell. Berapa bintang korang nak bagi terhadap isi kandungan blog ell yang tak seberapa ni?  Sila vote dekat sidebar ell ya...Semua kena vote 5 Bintang!!! Kalau dah vote, pastu korang ada cadangan atau perubahan yang perlu ell buat, korang komen kat post ni ya. Ell akan pertimbangkan..=)

update : sbb semua ckp visitor ell kencang, so ell tulis blog ell ni dh berusia 3 tahun...=P
Ranking: 5

{ 13 comments... read them below or add one }

i am S!L4H.. said...

ell..bst la blog ell..


November 4, 2010 at 9:14 AM
knini said...

sebulan setengah? fuhhh..tp traffic kat sini kencang :)


November 4, 2010 at 9:44 AM
sibutiz said...

kreatip sangat gan..


November 4, 2010 at 10:16 AM
alienelliz said...

silah : thanks ya..=) Tapi menulisan agak lemah kan??hehe =(

knini : haha x ad kencang la...cam kura-kura ja..baru belajar..sila beri tunjuk ajar ya..=)

subutiz : ekeke enggak kok..ekeke ( pandai ell cakap indon )


November 4, 2010 at 10:32 AM
i am S!L4H.. said...

x de lah..silah ni lg la....Tsk2
stuju ngn knini..traffic n fllower kencang kotttt..heee


November 4, 2010 at 10:36 AM
alienelliz said...

haha serius la tak, tak kencang yang dah bnyak pengalaman tu, x blogwalking pun visitor boleh mencecah sampai beribu-ribu. Blog ell cuma bergantung pada BW, kalau tak buat maka visitor sikit ja..mungkin blog ell ni masih bnyak perlu di tambah ramuannya..hehe =)

Btw, thanks for the supported ya! hehe


November 4, 2010 at 10:55 AM
tengkorakemas said...

blog ni memang smart dah, kemas, cuma bab header tu kena ubah kot, bagi akula hehe


November 4, 2010 at 2:18 PM
Lisa said...

waduhhhh, baru kjappp tapiii followers diaa macam dahh lama jeee. keep it upp okehh!


November 4, 2010 at 5:10 PM
OhTutorial said...

daus kasi 5 bintang ! yeah


November 4, 2010 at 5:50 PM
~@m!_L!y@~ said...

betol2.. sangat kencang... cam x caye lak bru sbulan setengah..
ell sngt rajen berblog nih...


November 4, 2010 at 6:07 PM
alienelliz said...

tengkorakemas : masih dalam proses untk membuat header, dulu dah buat, tapikan dh tukar template, so macam tak sesuai pula..Tu yang nak buat header lain..=) terima kasih ya cadangan tu.

lisa : sikit la tu, ada ell tengok blog seusia ell, tapi dh mencecah 300++ lagi cepat dari ell.

daus : haha laju aja, terima kasih daus..

amiliya : blogging hobby baru ell. Tapi ell lagi suka kalau orang follow ell sebab isi kandungan blog ell yang menarik. Sebab tu dalam pertandingan ell x ad syarat suruh follow..

Btw, thanks for the supported..=)


November 4, 2010 at 6:57 PM
Tomato Gurl's Life said...

blog ni kemas+cantik..n3 menarik..follower dah 300++..fuyoo cptnye meningkat naik..blog ciktom 3 bulan masih bertatih lg..huhu


November 5, 2010 at 12:28 AM
Mama Nazhan said...

salam ziarah... tahap cerdik IT akak rendah lagi upernya...hehe
jenuh carik tempat nak komen kat blog ell ni...


November 12, 2010 at 11:21 AM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO