Aku Seorang Pencuri Yang Tegar!!!

on 25 October 2010

Amaran!!! Simpan semua harta korang!! ell nak mencuri!!! ....[haha]...Ya, ini pengakuan yang betul, ell tak nak tipu korang lagi yang sebenarnya ell adalah seorang pencuri yang tegar. Maafkan ell kawan2...Tapi, ell tak akan menyesal, sebab ell akan tetap mencuri lagi!!!..[haha]...

TOLONG JANGAN TANGKAP ELL!!!

...[haha]..ell gurau2 je, ell bukan yang merbahaya, sebenarnya ell ambil kerja part time untuk mencuri traffic kat blog korang....[hehe]...bukan apa ell sekarang ni dalam kawasan zon bahaya (Final Exam). Tapi jangan risau, kalau korang datang blog ell, pasti ell akan datang blog korang balik..[hehe]...Ell suka lepak kat mana2 blog yang aktif blogwalking, untuk curi visitor korang..[haha]...Bagaimana ell mencuri?


ell tinggalkan jejak dekat shoutbox korang yang rajin blogwalking tu, pastikan nama ell mesti ada dalam shoutbox, kalau dah hilang, ell tulis lagi..[haha]...So, name ell akan mempunyai probability untuk di klik adalah lebih tinggi kan?..[hehe]...Maka ramailah yang akan datang ke blog ell..Sebenarnya ell dapat teknik ni pun sebab membaca...[hehe]...Tapi kalau korang nampak ell tulis.

"Selamat Berkenalan...hehe.."

Maksudnya ell memang baru first time la datang blog korang..[hehe]...Lagi 1, kalau korang follow blog ell, jangan lupa inform...Nanti ell follow balik..[hehe]..kadang2 ada jg blog yang ell follow sendiri mengkin sebab entry yang korang buat tu sama demgan minat ell...ell follow la..[hehe]...


Kepada yang perasan ell selalu lepak kat blog dia tu, harap jangan tangkap ell..[hehe]...Sebab korang pun boleh lepak blog ell...[haha]...Curi same2 mencuri..hehe tapi jangan mencuri harta orang lain...Kalau tak ell tangkap..[haha]...

Ranking: 5

{ 15 comments... read them below or add one }

tsaicoutic tranmorphersys said...

wohuuuuuuuuuu..pncurik!!! waa shout suh blogger len dtg cni....


October 25, 2010 at 6:18 PM
Lizzie Yasmin said...

nak mencurik jgk lar kt sini boleh tak.. hahahhaa


October 25, 2010 at 9:31 PM
i am S!L4H.. said...

nk mencuri sme2 jg bole x?
hehe


October 26, 2010 at 8:54 AM
Ummi AmnaAmzar said...

ooo...dah g blog akak xfolo pun ek...nak kene kite folo dia dulu..huhu...akak dah folo ye..folo akak balik..heeee


October 26, 2010 at 2:14 PM
AngahSayang2314 said...

oo mencuri yee... kalau macam tue angah pun nak sama leh... hehehe

saja jer.. angah singgah sini jadi kawan..
jom kit tukar2 link


October 26, 2010 at 4:48 PM
Nur Azila Ismail said...

hehe . begitu ek . adakah ell hanya ingin cari trafik atau ikhlas mahu berkawan dgn zila ? hehe


October 26, 2010 at 5:00 PM
Ms Nury said...

curi ni tak pe kot... sama2 dapat benefitnye. Secara tak langsung akan merapatkan lagi laturrahim sesama kita.


October 26, 2010 at 11:01 PM
xkane said...

huhu...ada juga pencuri tegar


October 27, 2010 at 10:58 PM
Keyrill Eduardo Willeyhem said...

x mo jadi pencuri...even dia berusaha ke tak...huhuhu! tetap x baik niat dia... kan kan kan? ;)


October 27, 2010 at 11:00 PM
nadzirah aqilah said...

ak jd rakan kongsi boley???
50-50 bahagi keuntungan.. hahaha


November 4, 2010 at 10:32 AM
GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

jangan bergerak kalo tak anda ditembak

hihihi


November 4, 2010 at 10:42 AM
Cik Jari said...

woooo...curi hati je la eyh


November 7, 2010 at 2:05 PM
Faisal said...

hai...saya baru sampai sini..sblm ni sesat ke tmpat len..hhehe


November 7, 2010 at 9:27 PM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO