Aku dapat hadiah TAG

on 11 October 2010

Yahoo!!! Banyak kelas yang dah habis sebab dah dekat nak Final Exam. Namun hari ni dapat hadiah pulak dari Pemilik *unique blogger*...First time kene tag..[hehe]...suke2..thanks kepada siapa yang ngada2 tag aku ni..[haha]...Alamak!!! tak ada reward nak bagi...Tak pe kan nurdani kalau tak ada reward..[haha]...

Write 5 interesting facts about the person who gave you this reward.

Err...Of course la name Nurdani kan??...[haha]...
Susah ni..sebab tak kenal sangat dengan cik nurdani ni...cik kan?...[haha]...
Umur.....ececeh..nak tahu ke? 22 la agaknya...tol tak?...[haha]...
Mesra dalam berblogWalking!!! Best2..boleh ajak bual..Tapi dalam blog je..[haha]....
Dah ada 72 followers...Korang dah baca, kene follow nurdani pulak!!!..[haha]...

Write 10 interesting facts about yourself and your hobbies.

Tidur
Hijau
Melayari Internet
Makan Nasi Ayam & Mee Goreng
Student In Civil Eng.
Lihat Alam Semula Jadi
Cerita Melayu
Yakitate Japan
Ambil Gambar
Hansem..[haha]...hensem la sangat

Pick the most 10 deserving recipients and describe them. 
(orang memberi kita membalas..[haha]..)




Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

nurdani said...

haha
kena tag lagi
thank you thank you
fakta menarik yg keempat tu i like the most.kih3


October 11, 2010 at 7:39 PM
alienelliz said...

ha...cepat2..kalau lmbat buat post t kne tag lg..haha


October 11, 2010 at 7:54 PM
Gayahspears said...

thnk tag :)
gayah da dapat tag nih la :(
huhu.. xlarat nk jwb byk kali...keh3
Jum teman Gayah BW sesi pagi :D


October 12, 2010 at 9:09 AM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO