Post Semalam Aku Hilang!

on 14 May 2011

Salam readers!
     Semalam punya la semangat ell update blog, siap janji nak singgah blog orang-orang yang komen. Tetiba buka blog pagi ni. Haishh!! Ni rasa nak marah ni hehe...Baru nak hidupkan blog Alienelliz ni dah blogspot buat hal...huhu

     Siap layout yang ell dah edit pun dia kasi original balik hehe...Rasa macam nak edit sat malam ni, tapi taku esok hilang huhu...Korang ada yang hilan post macam ell tak? Ke seronok layan Maharaja Lawak? Rumah ell tak ada Astro, tunggu esok je nak download hehe..

     Siapa yang komen semalam tu? Mai komen balik hehe.. Patik nak singgah rumah hehe...Tapikan...Ell buka blogger.com ni, macam sama je huhu..post ell je yang diorang curi. Blogger.com, pulangkan la post ell tu, tak dapat buat duit la dengan post tu haha...

Mood : Tulis pendek-pendek je, takut esok hilang huhu..
Ranking: 5

{ 9 comments... read them below or add one }

Firdani said...

tau xpe! ell, penat je komen entry ell 2..bukan ell singgah pun blog fir..marah niiii..haha

p/s:save entry ni dlm notepad..haha


May 14, 2011 at 1:31 AM
alienelliz said...

tak Firdani, sekarang juga patik serang blog Firdani tu ya..hehe =P


May 14, 2011 at 1:33 AM
nunui Joe said...

samalah kt sini.
Dahlah entry buat dgn merujuk kepada nota sem1 dlu. haha. Xpalah. harap2 cuma temporary remove sja.:D


May 14, 2011 at 1:35 AM
alienelliz said...

sebagai hadiah, ell singgah blog nunui Joe k! jgn sedih2..hehe =)


May 14, 2011 at 1:39 AM
Siti Mashitah Saidin said...

hahaha.. tau x pa... pon dok check, 2 minit sekali... kot2 entry kena makan ngan belog spot...

*ingat la... dulu kecik2 kan dok main guli sesama... hahaha


May 14, 2011 at 1:48 AM
QaRr JaliL said...

bro..ade data corruption mse maintanence 2..
later bnde 2 akn direpost kn blik..sbar ea bro..aku punye post pun hlg gak..


May 14, 2011 at 3:00 AM
alienelliz said...

haha....bila masa pulak ell main gulia dgn Siti Mashitah Saidin? curiga sunggh..hehe ke Siti Mashitah Saidin sje nak ngurat ell?ahaha


May 14, 2011 at 8:38 AM
alienelliz said...

thanks QaRr JaliL..=)
tak kisah pun sbnrnya, sbb smlm aku tulis sikit je..hehe =)


May 14, 2011 at 8:39 AM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO