[Contest] Hadiah Kawan Baik!

on 18 January 2011

Salam…
Harap korang semua dalam keadaan sihat sejahtera bersama keluarga tersayang, sahabat andai, saudara mara dan selamat berblogging untuk para blogger! Yeahh!!! Sebelum ni aku pernah anjurkan pertandingan header tercantik sebanyak dua kali dan sekarang aku nak anjurkan suatu lagi aktiviti yang boleh korang sertai. Pastinya mudah mudah dan mudah..haha..
Korang semua pasti mempunyai kawan baik betul tak? Walaupun definisi yang dapat kita kaitkan dengan kawan terlalu banyak, tapi dalam aktiviti ini aku hanya spesifikkan kawan baik ni merupakan kawan yang sangup berkongsi cerita suka dan duka! Susah tu nak cari…haha

Ranking: 5

{ 11 comments... read them below or add one }

mamawana said...

Kawan baik saya tak berblogging..... tapi dia sgt baik.


January 18, 2011 at 8:32 PM
Cik Shag said...

Nanti Shag join ye. Saja drop komen 2 tempat yg berbeza. hahaha :D


January 19, 2011 at 1:08 AM
alienelliz said...

@mamawana

kawan baik tu tak blogging tak apa, yang penting ada no phone dia. macam ni, mamawana buat entry untuk masuk pertandingan, if mamawana menang, hadiah sy bg dekat mamawana and your best friends. looks like mamawana berkorban untuk kawan kan? mamawana join, tapi kawan dapat hadiah..hehe =)


January 19, 2011 at 8:33 AM
alienelliz said...

@Cik Shag

boleh @Cik Shag, komen la banyak mana pun..haha join2..ajak kawan2..hehe =)


January 19, 2011 at 8:34 AM
daus said...

mcm menarik je kontest ni :)


tiada kaitan dgn post :
wah makin bergaya blog alienelliz ni, hehe header baru eh..

New Post :
Nak backlink percuma dari blog aku tak? serius best, pagerank naik hati pun gembira :)

Auto FREE Backlink


January 27, 2011 at 8:27 PM
Lisa said...

huhuuu menarik ;D


February 4, 2011 at 11:07 PM
Hanieqha said...

betul..
tapi ade gak kawan 'baek' yang terlampau 'baek' dgn kite.. hahahaa

CARA2 MELAJUKAN BROADBAND ANDA YANG DAH HABIS LIMIT ATAUPON YANG LEMBAP"


March 10, 2011 at 8:00 AM
QUEENPINK said...

salam.

jemput join ga.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html


April 22, 2011 at 8:48 PM
QUEENPINK said...

salam.

jemput join ga.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html


April 22, 2011 at 8:59 PM
QUEENPINK said...

salam.

jemput join ga..

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html


April 22, 2011 at 9:10 PM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO