Aku Dah Pindah | Selamat Tinggal Alienelliz

on 09 January 2011

Salam..
    Hehe...ell nak minta maaflah kalau ada yang tunggu ell update..haha macam ada je kan??haha.. Actually, ell memang susah nak online sebab rumah ell dekat kolej tu tak dapat signal wifi. Tengoklah nanti kalau rajin ell beli wifi booster k. Tengah survey harga n kualiti. Dari dulu lagi nak beli wifi booster! hehe 

     Jom ramai-ramai say " Selamat Tinggal Alienelliz!"..haha walaupun blog ni dah banyak berjasa dengan ell, tak sanggup rasanya ell tutup blog ni, lagipun BE masih ada yang tengah running. Ell baru je lepas beli rumah baru untuk blog ell semalam baru je selesai pemindahan data ke sana. Tapi masih kena edit-edit lagi sebab agak kekok dengan situasi yang baru. Insya Allah ell cuba suaikan diri. Orang kata lagi senang, tapi di sebabkan ell masih baru rasa macam dalam hutan la pulak, kenalah search pak cik google lagi..hehe..

     Pening juga dengan plugin, theme dan sebagainya. Mungkin sebab ell dah selalu dengan blogger dan ell rasa blogger lebih friendly bab-bab editing ni. Apa-apa pun tunggu selepas beberapa bulan..mungkin ell akan mengatakan wordpress lebih friendly..hehe Tungguuuuuuuu...=)

    Hati Batu

     Ha..tu lah rumah baru ell, so lepas ni aku update dekat blog hatibatu ni je. Tolong jangan tanya ell kenapa hati batu..haha ell sendiri tak tahu kenapa! haha..and then kat blog hatibatu ni ell lebih menunjukkan diri kot..haha..ell hanya untuk Alienelliz, tapi bila dah pergi ke hatibatu, ell guna istilah aku je..hehe.rasanya lagi senang nak borak, semua kawan! hehe thanks for the sponser..RM10 bernilai tu!!! hehe nama di rahsiakan...thanks bro! =)

     Tapi, blogger masih tempak aku lepak-lepak sebab ada beberapa blog yang masih aku jaga..huhu..mereka tidak melepaskan aku! Nanti tambah lagi blog baru dekat blogger ni. Sebab masih dalam perancangan. weh!! Ell ni civil engineering, bukan web developer! haha yeahhh!!! Jom borak kat blog baru ell.. selamat berblogging! 

Ranking: 5

{ 18 comments... read them below or add one }

Ayuni said...

la, jgnlh berenti blogging...


January 9, 2011 at 12:29 PM
Nieza Micha said...

lorhh... kenape tukar wordpress...?


January 9, 2011 at 12:38 PM
alienelliz said...

@Ayuni

mne ad berhenti la..hehe =P


January 9, 2011 at 1:06 PM
alienelliz said...

@Nieza Micha

sbb guna self hosting..hehe =)


January 9, 2011 at 1:06 PM
Shag said...

Alaa~ Kenapa nak pindah sana. Ceit. Curang dgn blogger! Haha. Moga berjaya di WP. Shag masih setia dgn blogger dan bakal setia selamanya. Eceh! :P


January 9, 2011 at 1:12 PM
alienelliz said...

@Shag

sje je shag, cri pngalamn..belajar bnda baru..hehe


January 9, 2011 at 1:43 PM
Syat0za said...

wohhh.... dah tukaq dah.. akhirnya bagitau jugakk..ahahah


January 9, 2011 at 2:35 PM
NOOR FATIN said...

jgn la tutup blog ni.. huhu


January 9, 2011 at 4:53 PM
Amir Farid said...

ell xcakap pon eh. sudah ada .com sendiri. bagus2. :p


January 10, 2011 at 12:12 AM
alienelliz said...

@Amir Farid

haha best kot ad hosting sendri, mcm2 boleh buat..haha just risau kne hack je..huhu


January 10, 2011 at 7:48 AM
♥Ismi Huda♥ said...

@alienelliz:

eh dh ad umah baru? tahniahhhh~!!

hati batu? hihi..


January 11, 2011 at 1:24 AM
alienelliz said...

@♥Ismi Huda♥

orang degil mmg hati batu la..hehe =P


January 11, 2011 at 1:14 PM
ku izzati said...

owh..hati batu rupanye ell


January 12, 2011 at 6:21 PM
alienelliz said...

@ku izzati

haha..hati ell mmg batu..degil sgt ni..haha =P


January 12, 2011 at 6:28 PM
tiefazatie said...

wah..ada umah baru ek?


January 12, 2011 at 7:04 PM
alienelliz said...

@tiefazatie

hehe adiah je kot..mai la dtg umah baru..hehe =P


January 12, 2011 at 11:31 PM
Mr. TN_SkY said...

waaa..jles2...taspi ko mmg lyk dpt..congrats bro..moga lebih maju lepas nie ye hehe


January 16, 2011 at 2:34 AM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO