Mesti Yakin | Permintaan Abah | Ruang Iklan Termurah

on 09 December 2010

Salam...
     Entry kali ini ell tulis sempoi-sempoi je la...[haha]...Sejujurnya ell nak beritahu dekat semua pembaca blog Alienelliz yang ell nak buat tapak sewa iklan dekat blog ell ni...[hehe]..Banyak juga persoalan yang bermain di fikiran ell ni..Mampu ke? Ada ke? Serius ke? Berapa?..Macam-macamlah persoalannya. Sampai bila-bila tak habis selagi ell tak keluar dari kepompong persoalan ini. 

Mesti Yakin
     Ell sebelum ni tak yakin pun nak buat tapak iklan ni sebab dulu follower pun sikit. Pengunjung blog yang datang pun tak ramai. Kali ni Alhamdulillah, follower dan pengunjung pun dah meningkat. Kenapa tidak ell cuba betul tak? Sekurang-kurangnya ell yakin dengan apa yang ell buat dan mampu memberi konsep menang-menang pada mereka yang hendak sewa iklan di blog ell ni.


Permintaan Abah
      ..[haha]..Ini bukan permintaan orang yang nak sewa tapi sebaliknya permintaan orang yang tak nak sewa..[haha]..Iaitu ayah ell, dari awal-awal ell buat blog lagi beliau dah suruh ell buat iklan berbayar. Tapi ell tak buat, ell just buat tempat letak iklan percuma. Itu pun ell letak di post khas yang ell sediakan. Sebab kalau ell buat iklan waktu itu mesti tak ada orang nak, sebab blog baru lahir. Tambahan lagi, ianya akan merugikan kepada sesiapa yang sewa tapk iklan itu. Kali ini insya Allah. Kita sama-sama membantu ya..[hehe]...


Ruang Iklan Termurah
     Murah ke?..[haha]..Rasanya murah je..Tak mahal la kalau blog ell ni nak sewa sampai RM50 macam tak patut pulak la kan...[haha]...Paling murah RM 3 dan yang paling mahal RM10. So, kalau ada di antara korang yang nak sewa iklan di blog ell. Boleh pergi ke sini ya...[hehe]...Advertisement...First time buka mesti ada promotion betul tak??...[hehe]...

Ranking: 5

{ 28 comments... read them below or add one }

alienelliz said...

@Syat0za

ish..hehe tak salah mencuba kan??hehe


December 9, 2010 at 2:51 AM
Tomato Gurl's Life said...

wah menarik..cik tom rasa nak sewa jugak je..hehe...

ell dtg komen entry cik tom bangga sgt...ell pun femes..


December 9, 2010 at 3:32 AM
odah+one = odahone said...

gud try...gud biz minded...gud luck...blum cuba blum try...


December 9, 2010 at 7:52 AM
sibutiz said...

sukses ya kawan....


December 9, 2010 at 9:19 AM
alienelliz said...

@Tomato Gurl's Life

haha femes ape ke bndanya la cik tom ni..hehe =P


December 9, 2010 at 9:51 AM
Hanis Azla said...

tak cuba tak tahu.. all the best yer..


December 9, 2010 at 2:52 PM
HAZWAN17 said...

gudluck ok dah tu..harga pun berpatutan


December 9, 2010 at 4:21 PM
Roxy zai said...

jgn takut utk mencuba! chaiyok! hikss^_^


December 9, 2010 at 4:59 PM
padin said...

wah satu program yang bagus, ell.. hee teruskan je usaha tu, jgn pikir sangat apa org nak kata hee, mesti yakin..


December 9, 2010 at 8:00 PM
Cik Su said...

penuhi permintaan abah yer...bagus2


December 9, 2010 at 9:30 PM
tiefazatie said...

wah!!!maju2..hihi..gewd luck!


December 9, 2010 at 10:49 PM
najihah sahami said...

waa..ell makin maju..congrates ell..meriah la blog ell pas ni. hehe


December 9, 2010 at 10:49 PM
fatin hanani said...

wah..nak sewa ikln hehe
iklan apa ell??


December 9, 2010 at 10:49 PM
alienelliz said...

cik najihah sahami dan cik @tiefazatie ni perli ke ape eak??haha =P


December 9, 2010 at 11:17 PM
Lagenda said...

waaaaaaaaa..tahniah ell. moga berjaya.


December 9, 2010 at 11:54 PM
alienelliz said...

@Lagenda

thanks..hehe cuba2 ja..hehe


December 10, 2010 at 12:23 AM
princeduyong said...

teruskan ell....restu bapak tu penting... kunci kejayaan tu...


December 10, 2010 at 1:48 AM
i am S!L4H.. said...

haaa tuuu...blog die kn pemes....
$$$$$..nti leh blnje mkn kt queensbay..lalalalala


December 10, 2010 at 9:22 PM
Mr. TN_SkY said...

ha..bgus..leh iklan kan tuk Company aku sekali nie~ hehehe :p


December 13, 2010 at 11:10 PM
alienelliz said...

@Mr. TN_SkY

haha blh, x jd mslh..haha digalakkan lagi..=)


December 13, 2010 at 11:45 PM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO