Bioteknologi

on 27 November 2010

Salam Teknologi Ke Arah Globalisasi...
      Harap korang semua sihat, kali ini ell tak nak bercerita, tak nak menaip, tak nak korang baca post panjang-panjang, pasti korang penat blogWalking merentas negerikan?..[hehe]..Ada yang balik kerja, ada yang belajar sepanjang masa, ada yang duduk tak buat apa-apa..Eh, yang main game tu, rehat sekejap. Ell nak tunjukkan satu video dekat korang. Ell buat video ni untuk pembentangan CTU dekat U ell, alang-alang ada, ell kongsilah..[hehe]...3 min je..sekejap sgt..hehe =) Selamat berblogging semua!!




     Macam mana? Banyak kelebihan dan banyak kekurangan bukan? Apa-apa pun semuanya bergantung pada diri kita sendiri. Sebagai umat islam, perlulah kita mengabungkan islam dengan sains, barulah kita dapat menikmati kehebatan sains yang sebenar.


Ranking: 5

{ 5 comments... read them below or add one }

princeduyong said...

biotek...bagus...amat bagus....


November 27, 2010 at 10:05 AM
nUR_rOsALiNdA said...

Yang, Thanks for the info :-)


November 27, 2010 at 10:14 AM
sibutiz said...

Hmmmm,nice post n like it...


November 27, 2010 at 10:17 AM
alienelliz said...

@sibutiz

kamu sangat rajin datang ke blog saya, terima kasih ya.=)


November 27, 2010 at 10:23 AM
Irnie said...

betul ell.. ihiks psl camel tu sy pernah guna video dr youtube utk pengajaran sains tahun 4.. sambil mengajar sains sambil kita dekatkn anak² ni dgn ciptaan yang maha Mencipta :)


November 27, 2010 at 6:33 PM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO