Kesedihan Malam (2)

on 30 November 2010

Salam sayu , sunyi & sepi...
      ...[haha]...malam ni sekali lagi ell buat post mengenai kesedihan yang ell alami. Kali ini lagi sedih dari semalam. Streamyx problem tak tahu sebab apa, lampu wifi tak menyala langsung. Sekarang ni connect guna Celcom broadband, kawasan ell ni laju bila pagi je, malam start pukul 7 dah mula slow macam kura-kura. Walau bagaimanapun, ell bersyukur guna broadband ni sebab dapat juga buka blog untuk publishkan komen korang..[haha]...Cuma ell minta maaflah tak dapat blogWalking dengan korang semua dan balas komen korang.

       Traffic dah semestinya jatuh sebab blog ell ni dapat traffic 80% dari blogWalking, sebab tu jugalah ell mampu memberi tips blogWalking..[haha]..Kalau ell tak buat mestilah ell tak kongsikan..[haha]...Tajuk sedih tapi boleh ketawa. Pelik! Esok pukul 10 pagi baru ell hubungi pihak streamyx tanya macam mana nak selesaikan masalah ni. Harap dapat online cepat..[haha]..

       Baru je minggu-minggu lepas puji streamyx..[haha]...Adoiii!!! Eh, ajak la kawan-kawan semua serang blog ell malam ni pukul 12..Kasi up traffic blog ni..[haha]..Kalau dah baca entry ni, korang tinggalkan komen ya, kalau tinggalkan dekat shoutBox confirm tak balas sebab ramai yang tinggalkan jejak. Manalah tahu ell tak dapat online dalam masa yang panjang, kalau dekat ruang komen boleh la juga ell balas. Betul tak?..[hehe]...So, enjoy blogging!

p/s : Sebenarnya, ada baiknya juga tak dapat online ni..Kenapa ya??..[hehe]..
update : Streamyx dah ok....Reset modem, kemudian setting balik modem tu..hehe
Ranking: 5

{ 28 comments... read them below or add one }

Syat0za said...

ish3.. stimmix ni =__+"

stimix zai pon hampeh gak 2 3 hari ni.
Erkk, tu je ke yg sedih?? O.O igt kanade hal lain..huhu


November 30, 2010 at 11:39 PM
wunny said...

okay okay nk komen ni. hehe
singgah jea. :D

si kaca-mata-hitam.


November 30, 2010 at 11:40 PM
Nieza Micha said...

kene petir kot... huhu!~ saye dah byk kali problem ngan streamyx tuh... penah sampai seminggu lebih x dpt online... hoho... atleast ell ade broadband... ok lg...^_^


November 30, 2010 at 11:43 PM
h A n Y S said...

memang baik tak dpt online, sbb kalau dapat online, asyiiiiiik mengadap blog je mcm hanys! hehehe~


December 1, 2010 at 12:18 AM
i am S!L4H.. said...

ell?ha?laaaaa ni kne sentap mcm ni......
huwaaaaa


December 1, 2010 at 1:04 AM
Eman said...

abah ada gak pasang niat nk pasang stimmix. tp skrg dok pakai broadband celcom jek laa. nasib laju gak.


December 1, 2010 at 2:53 AM
Mr.P said...

setuju dgn nieza micha...
kt area cni streamyx kdg2 ade kdg x..plg laju pn separuh data transfer rate normal..
call org streamyx dia ckp tiang telefon kene smbr petir..
better check out tiang telefon dpn umah ell tu hangit ke x..hehe


December 1, 2010 at 3:54 AM
alienelliz said...

@Nieza Micha

harap2 x ad yg terbakar la..hehe


December 1, 2010 at 6:04 AM
alienelliz said...

@h A n Y S

hehe betul tu hanys..hehe


December 1, 2010 at 6:04 AM
alienelliz said...

@Mr.P

huwaaaa..jgn camtu, gila la x leh online..boring..haha thanks ya, nanti ell tgk, kot2 ad burung bakar kat luar..haha


December 1, 2010 at 6:06 AM
sibutiz said...

good article....
like it...


December 1, 2010 at 8:52 AM
kiwi said...

hi2..saje singgah..jalan2 sambil cari ilham..hehe


December 1, 2010 at 11:50 AM
|| NaFiRaa || said...

kalo x boleh BW.. dapat jugak buat keje len..kan kan~


December 1, 2010 at 3:04 PM
diana said...

agaknye semua tempat line hampeh kot..


December 1, 2010 at 3:04 PM
diana said...

traffic memang jatuh giler2 la minggu ni
gara2 line slow..


December 1, 2010 at 3:09 PM
Sitisifir10 said...

ell, kenapa best kalau tak dapat blogging?? hehe...saya sasau kalau tak berblog


December 1, 2010 at 4:08 PM
alienelliz said...

@Sitisifir10

haha mne ad best..tension tak dapat buka blog, ni internet dah ok, tu yg jalan2 je tu..haha


December 1, 2010 at 4:15 PM
NuSaNa NoSa 91 said...

testing, 1, 2, 3..
dengar x ell?? hik3~ ^_^

alolololo~ bhy nih klu gelak dlm sedey.. isk3~ ^_^


December 1, 2010 at 6:30 PM
alienelliz said...

@NuSaNa NoSa 91

haha dengar? mne dengar..baca boleh la..hehe =P


December 1, 2010 at 6:37 PM
Gayahspears said...

ala.. ingatkan sedih sbb kucing ka mati tadi~wakakaka


December 1, 2010 at 8:12 PM
~~wawadaboomiya~~ said...

streamyx dh ok..blogwalking byk9999nye..he3


December 1, 2010 at 11:44 PM
abah_izz said...

dah ok...jagan bersedih(3) lagi noo...


December 2, 2010 at 12:40 AM
Ibnu_ghazali said...

ada orang berblog untuk berblogwalking

ada orang berblog untuk luahkan perasaan

ada orang berblog untuk berkongsi cerita..

ada juga orang berblog untuk share ilmu mereka,

jadi.. marilah kita manfaatkan blog.hehe~


December 2, 2010 at 12:46 AM
♥-- emieysandra --♥ said...

bersyukur dulu dgn apa yang ada ;D


December 2, 2010 at 12:47 AM
simply nana said...

selalu juga bodben nir wat prob..smpi tak leh upload gambar berhari2.line penuh tp sungguh lmbt..hu3..sabo jea la


December 2, 2010 at 1:14 AM
NuSaNa NoSa 91 said...

ell~~~ senyum, senyum, senyum..
adessss.. knp xsenyum ni?? ha3~ ^_^


December 2, 2010 at 7:16 AM
NuSaNa NoSa 91 said...

ell~~ senyum, senyum, senyum..
adesss.. knp ell tamau senyum ni?? ha3~ ^_^


December 2, 2010 at 7:17 AM
Diary of Mine said...

sma ar... prob ar strmx... xpat tgk blog..


December 2, 2010 at 10:17 PM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO