Tips Esok Kelas Bila Kerja Tak Siap

on 19 September 2010

1. Sebelum datang kelas, pastikan korang sembahyang Subuh.

[Ha....ni penting, kalau korang tak buat..habis 1 hari korang..hahaha]

2. Sarapan jangan lupa.

[ Bila korang sarapan, pastinya korang akan segar dan bertenaga...So, lacturer korang mesti semangat nak mengajar sampai lupa ada bagi kerja....]

3. Pergi kelas awal.

[ Teknik ni ada 2 sebab..First...korang datang awal buat dia tersenyum..tak la lacturer korang cari point nak marah korang....Second, sebab korang ada tugas!!! hahaha terus ke step 4.]

4. Korang jadi 'master plan'.

[ Korang kene rancang dengan bdk2 kelas korang supaya jangan ada sorang pn cerita pasal keje yang lacturer korang bg... haha sebab tu korang kene datang awal.]

5. Tahu mengenai hal2 semasa.

[ Nak selamat pn kene tahu hal2 semasa..haha..So, korang ni bukanlah tak pandai, cuma malas je, macam aku..haha...Macam ni caranya, bila korang tengok lacturer ko macam nak tanya korang terus tanya pasal hal2 semasa. CTH : "En. raya best tak?? haha.]

Hari ni nak 'share' 5 tips je...hehe selamat mencuba akan datang aku kongsikan lagi..hehe selamat mencuba!!! Esok aku ada kelas tp kerja tak siap..haha

[Alienelliz]


Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

misz myza said...

ohhh tidak.. esok klaz dh start... Sungguh Malas tull.. nehii..


September 19, 2010 at 8:27 PM
WAHIDA ALIAS said...

hahaha...no 4 n 5 tu mmg praktik kan..ekeke


September 19, 2010 at 8:28 PM
xengkiao said...

esok susah sangat ada kelas,betul!

http://streamyxmodemsupport.blogspot.com


September 20, 2010 at 12:44 AM
::cikserai:: said...

tips no 4 ngan 5 slalu orang guna..hahaha


September 20, 2010 at 3:31 AM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO