Pemenang 'Header' Tercantik

on 23 September 2010

Errmmmm....
memang susah nak buat keputusan..
banyak yang cantik-cantik.....

Namun..


Setelah me'reject' peserta-peserta yang tak ikut peraturan..
Ha.....Mudah sikit kerja... [hehe..]

Minta tolong orang lain bagi pendapat...

"Ha....dia boleh menang ni..."
" Yang ni cantik ape....Kemas..."
"Weh..yang ni tak kurang hebatnya..."

Huh!!! Dapat sorang!!! [hehe]

Tahniah untuk 'blogger'

macmerah.blogspot

[...Hadiah 2.00 pm 25/9/2010...]


"Blog macmerah.blogspot ni banyak cerita pasal pengalaman hidup dia. Tapi macam dah berpunya ja..[ hehe ] Blog macmerah.blogspot ni pn simple. Tahniah sekali lagi!"

P/s : Sebenarnya banyak lagi blog yang cantik-cantik, tapi mungkin korang tak ikut syarat. Aku sendiri pening nak pilih. Akan datang Insya Allah aku buat lagi pertandingan ini. Lagipun ni first time aku buat 'competition'... =)

Enjoy by yourself!

[ Alienelliz ]
Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

nurdani said...

tolong buat lagi contest macam ni
ari tu tak sempat nak join.masalah teknikal
huhu


September 25, 2010 at 5:48 PM
Kong Hwang Sing said...

keciwa...waaaaa.....
http://KurekureKecik.blogspot.com


September 25, 2010 at 11:03 PM
ell said...

haha header kura2 cantik, tpi pelik...knape kura2 x submit butiran yg sy nak...2-3 kali cek email mmg x ad..haha


September 25, 2010 at 11:16 PM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO