Cuti-Cuti Sem

on 15 November 2010

Salam ingatan erat tersimpul persahabatan..
     Apa khabar semua? ..[hehe]..Kali ini ell buat cerita pendek je, tapi ell nak komen banyak...[haha]..Boleh tak? Hari ni ell akan pulang ke rumah, naik bas. So ell harap korang semua dapat doakan ell sampai ke rumah dengan selamat...Bas pukul 10.30 pagi. Sampai kat rumah tak tahu lagi dapat online ke tak and then  ell mintak maaflah tak dapat nak blogWalking mungkin dalam 3 hari ini. Tapi ell dah sediakan post-post untuk siapa yang nak baca, siapa yang nak ilmu ell, siapa yang rasa membaca banyak faedahnya. Pastinya buat 3 hari ini traffic blog ell akan jatuh..[hehe]..Yang mana baik tu, buatlah entry pasal rajin-rajinlah datang blog ell...[haha]... 

     Perjalanan kali ini ell agak risau sikit sebab first time dari penang nak balik ke johor. Actually rumah ell kat selangor je, tapi family semuanya ada dekat johor sekarang sebab akak ell akan di bedah sebab ada ketumbuhan pada hari Selasa (16/11/2010). So, ell juga berharap korang dapat sama-sama doakan ell dan akak ell selamat. Maghrib agaknya baru samapai, itu pun kalau tak ada masalah apa-apa. Tapi malam tadi, mama call, mama pesan jangan lupa beli jeruk...[haha]...Seluk-seluk poket, nasib baik masih ada duit...[haha]...

    So, sekarang ni dah mula cuti sem, so korang buatlah benda berfaedah...[haha]...Ha, lagi 1, geram tol, template ell yang lama ada masalah..[haha]...kalau korang perasan ell guna template yang dah disediakan je..[haha]..Nanti-nantilah ell cari template, tak pun kalau ada yang suka rela nak buatkan untuk ell, tak jadi masalah..[haha]...Insya Allah kalau dapat online awal, ell akan bw blog korang, kalau tak dapat.....3 haari lagi baru dapat jumpa ya..[hehe]....

Doakan ell dan semua umat islam selamat.....Salam seribu rasa cinta......
Ranking: 5

{ 10 comments... read them below or add one }

i am S!L4H.. said...

ell..nti rndu la kt kmu...wahaahaha
eh ell,stdy penang erh?yes dpt klu sket..lalalala


November 15, 2010 at 10:13 AM
kikilalahsite x) said...

harap semuanya selamat . :)


November 15, 2010 at 10:32 AM
Noor Faezah Mazli said...

Semoga pembedahan akak L selamat yer. InshaAllah


November 15, 2010 at 10:38 AM
NuSaNa NoSa 91 said...

semoga segala-galanya slmt.. p'jlnn ell, dan operation kakak ell tu.. amin~~ ^_^


November 15, 2010 at 12:24 PM
padin said...

mudah - mudahan semuanya selamat, Ell..


November 15, 2010 at 1:20 PM
Yanie J said...

wah..lamanye cuti ell :P
btw,smoga slamat smpai ke kg ye n slmt bcutiii..raya2 hikhik :P


November 15, 2010 at 2:35 PM
Nur Azila Ismail said...

salam aidiladha .
smoga selamat sampai ke destinasi :)


November 15, 2010 at 4:45 PM
De'din said...

dedin akan datang lgi nnti !
jgn takut

btw, follow ell


November 15, 2010 at 8:21 PM
suzie rahman said...

lor ptot ilg..moga kak ell sembuh pas operation. insyaallah.


November 16, 2010 at 1:23 AM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO