Tukar Masa Dan Tarikh Post

on 12 October 2010

Hari ni lepas balik kelas...Terus ber'blogWalking. Singgah kat blog S!L4H...[hehe]...
Ada masalah ya?..[hehe]...Actually tak tahu sangat sebab aku pun baru dalam dunia blog ni..Tapi aku nak kongsi juga sebab aku ada pengalaman...[hehe]...

So...mengikut pengalaman aku...post yang kita buat boleh ubah masa & tarikhnya...macam korang dah buat post awal bulan lepas [eerr...lame tu...] lepas tu baru nak post hari ni, kalau ikutkan post akan susun ikut tarikh..Jadi bila korang tekan publish kat post yang dah bersawang tu, ianya tak akan ada di ruangan Home (post baru)...Ianya akan di anggap korang post pada tarikh korang buat...(save sebagai draft)...

Ha...senang je kan??....[hehehe]....
 Jika salah tolong tunjukkan..=)

SELAMAT MENCUBA!

Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

i am S!L4H.. said...

hoh begitu ye?
jadi,err skema erh..abis klo tiap post kne ubah trikh ke?
plik la nape tah x ikot time pc..


October 12, 2010 at 2:19 PM
i am S!L4H.. said...

kite punye time post dh btollll.....
yeahhhhh!!
harus bsorak sket..ha3
dh wt dh mcm alienelliz suh n ad lg org bgtau kne set kt formatting..
rupenye situ x gne yg kl pon..
ptut laaaaaaaa.....
ap2 pon tq alieneliz..slmt ari rabu =)..heeee


October 13, 2010 at 9:24 AM
 
© Alienelliz | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO